Pomoć – Online prijava – Modul 3 2022

Kako da se prijavim za online edukaciju (stručni skup) modul 3 - 2022?

Da bi kreirali online prijavu za edukativni modul 3-2022 u okviru Platforme KFE, potrebno je da imate registrovan korisnički nalog koji je odobren i aktivan.

Prijava je aktivna od 07.06.2022. (08:00) do 11.06.2022. (12:00 časova).

1.

Prijavite se na vaš korisnički nalog preko linka PRIJAVA.

Kod mobilnih uređaja, klikom na 3 vodoravne linije u gornjem lijevom uglu stranice otvarate glavni meni sa opcijom / linkom PRIJAVA.

2.

Stranica za prijavu sa popunjenim korisničkim podacima. Upisano korisničko ime (vaš broj licence ili e-mail adresa) i vaša lozinka. Potvrđena i reCaptcha verifikacija.

3.

Nakon uspješne prijave, pristupili ste vašem korisničkom nalogu. U okviru naloga, na samom dnu stranice, imate aktivan link sa opisom PLATFORMA (PRISTUP ZA ČLANOVE). Kliknite na link!

4.

Pristupili ste dijelu sa edukacijama. Aktivan je dio sa AKREDITOVANIM TESTOVIMA I ONLINE EDUKATIVNIM MODULIMA. Kliknite na opciju Edukativni moduli 2022.

5.

Trenutno je aktivan dio sa ONLINE EDUKATIVNIM MODULOM 3-2022 i ONLINE PRIJAVOM.

6.

Klikom na link / dugme ONLINE PRIJAVA ZA STRUČNI SKUP dostupna Vam je online prijava za nacionalni online stručni skup (zoom meeting / predavanje).

7.

Stranica sa online prijavom sadrži polja za unos određenih podataka. Sva polja označena * su obavezna polja.

8.

Popunite polje Ime* sa unosom vašeg imena – npr. Ivan.

Popunite polje Prezime* sa unosom vašeg prezimena – npr. Marković.

Popunite polje Licenca* sa unosom broja vaše licence – npr. L-000.

Popunite polje Broj telefona* sa unosom broja telefona – npr. 067 000 000. Broj telefona koristi se samo za potrebe ovlašćenog lica u Komori za određena dodatna pitanja i napomene u vezi prijave.

Popunite polje E-mail adresa* sa unosom validne mail adrese – npr. [email protected]. E-mail adresa koristi se samo za potrebe ovlašćenog lica u Komori za određena dodatna pitanja i napomene u vezi prijave, kao i za verifikaciju prijavljenog lica sa upoređivanjem podataka sa bazom Komore i online Platforme.

Popunite polje Mjesto / Grad* sa unosom vaše lokacije (mjesta prebivališta) – npr. Bar.

Popunite polje Vaše pitanje za predavače (nije obavezno)* sa unosom vašeg određenog pitanja koje će biti proslijeđeno predavačima. Polje nije obavezno polje za unos!

9.

Na kraju kliknite na link / dugme PROSLIJEDI PRIJAVU.

10.

Ukoliko je sve u redu, sa pravilno popunjenim poljima i bez greške, pojaviće se na dnu poruka sa informacijom:

Hvala na prijavi. Prijava je uspješno proslijeđena FKCG.

11.

Ako postoji određena greška pri unosu, molimo Vas da istu otklonite i ponovo kliknete na dugme PROSLIJEDI PRIJAVU.

Greška može biti ukoliko nijeste određeno polje popunili sa traženim podacima (POLJE ZA UNOS JE OBAVEZNO) ili ako nijeste tačno upisali formu e-mail adrese ili broja telefona (E-MAIL ADRESA JE POGREŠNA).

12.

Proslijeđena prijava biće dostavljena na mail adresu Komore, mail adresu Platforme KFE i vašu mail adresu koju ste upisali prilikom popunjavanja forme.

13.

Ukoliko imate problem pri popunjavanju forme i proslijeđivanju, molimo vas da nas kontaktirate…

WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner